Циркулари за сечење плочки

ЦИРКУЛАР ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ 600W - 180mm

ЦИРКУЛАР ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ 600W - 180mm

◆ Спецификации: - Напон: 230V, 50Hz- Моќност: 600W- Брзина на празен од: 2.950/min.- Регул..

6,999MKD

ЦИРКУЛАР ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ 900W - 200mm

ЦИРКУЛАР ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ 900W - 200mm

◆ Спецификации: - Напон: 230V, 50Hz - Моќност: 900W- Брзина на празен од: 2.950/min.-..

9,999MKD

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)