Брусилки за гипс

ТЕЛЕСКОПСКА БРУСИЛКА ЗА ГИПС - ЖИРАФА 1050W

ТЕЛЕСКОПСКА БРУСИЛКА ЗА ГИПС - ЖИРАФА 1050W

◆ Спецификации:  - Напон: 230-240V, 50Hz  - Моќност: 1050W  - Брзина на празен од:..

14,999MKD

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)