Апарати за заварување

АПАРАТ ЗА ЗАВАРУВАЊЕ 40 - 100A

АПАРАТ ЗА ЗАВАРУВАЊЕ 40 - 100A

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Струја за заварување: 40-100A- Дебелина еле..

10,999MKD

АПАРАТ ЗА ЗАВАРУВАЊЕ 55 - 160A

АПАРАТ ЗА ЗАВАРУВАЊЕ 55 - 160A

◆ Спецификации:- Напон: 230/400V, 50Hz- Струја за заварување: 400V max/160A; 230V max..

12,999MKD

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)