Аголни Брусилки

АГОЛНА БРУСИЛКА 500W - 115mm

АГОЛНА БРУСИЛКА 500W - 115mm

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 500W - Дијаметар: 115mm ..

2,299MKD

АГОЛНА БРУСИЛКА 850W - 125mm

АГОЛНА БРУСИЛКА 850W - 125mm

◆ Спецификации - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 850W - Дијаметар: 125mm - Брзи..

2,599MKD

АГОЛНА БРУСИЛКА 2500W - 230mm

АГОЛНА БРУСИЛКА 2500W - 230mm

◆ Спецификации:  - Напон: 230-240V, 50H  - Моќност: 2500W        ..

5,999MKD

АГОЛНА БРУСИЛКА 710W - 115mm PRO

АГОЛНА БРУСИЛКА 710W - 115mm PRO

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 710W - Дијаметар: 1..

2,999MKD

АГОЛНА БРУСИЛКА 850W - 125mm PRO

АГОЛНА БРУСИЛКА 850W - 125mm PRO

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 850W - Дијаметар: 125mm&..

3,299MKD

АГОЛНА БРУСИЛКА 2600W - 230mm PRO

АГОЛНА БРУСИЛКА 2600W - 230mm PRO

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 2600W - Дијаметар: ..

8,999MKD

Прикажани од 1 до 6 од вкупно 6 (1 страна/и)