Информации за достава

Производот ќе си го подигнете и платите во базата на Карго Експрес во вашиот град за 2 до 4 дена после вашата нарачка, доколку телефонски поинаку не сме договорени.

Карго Експрес ќе ве информира телефонски кога производот ќе биде во нивната база.


За нарачки над 1.000 денари, доставата е бесплатна!!!


Наш телефон за контакт: 078/204-142