FERM PLATFORM (една батерија и полнач за повеќе алати)

Акумулаторска дупчалка 20V (без батерија)

Акумулаторска дупчалка 20V (без батерија)

FERM PLATFORM ◆ Спецификации:  - Максимален вртежен момент: 45Nm  - Брзина на празен..

2,999MKD

Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0AH (една батерија, еден полнач во куфер)

Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0AH (една батерија, еден полнач во куфер)

◆ Спецификации:- Максимален вртежен момент: 26Nm- Брзина на празен од 1: 0-350min.- Брзина на п..

4,999MKD

Акумулаторска аголна брусилка 20V-115mm (без батерија)

Акумулаторска аголна брусилка 20V-115mm (без батерија)

FERM PLATFORM ◆ Спецификации: - Дијаметар на дискот: Ø 115 mm - Брзина на празен од: 8.000/mi..

3,999MKD

Акумулаторска мулти алатка 20V (без батерија)

Акумулаторска мулти алатка 20V (без батерија)

FERM PLATFORM ◆ Спецификации:  - Брзина на празен од: 5.000-18.000/min - Агол на осцилац..

2,999MKD

Акумулаторска реципроцна пила 20V (без батерија)

Акумулаторска реципроцна пила 20V (без батерија)

FERM PLATFORM ◆ Спецификации:  - Брзина на празен од: 0-3.000/min  - Движење на сечи..

3,999MKD

Брз полнач 20V

Брз полнач 20V

FERM PLATFORM ◆ Спецификации: - Полнач за батерии од серијата FERM PLATFORM - Напон: 230V, 50..

899MKD

Батерија 20V - 2.0Ah

Батерија 20V - 2.0Ah

FERM PLATFORM ◆ Спецификации:  - Батерија од серијата FERM PLATFORM  - Со индикат..

2,499MKD

Батерија 20V - 4.0Ah

Батерија 20V - 4.0Ah

FERM PLATFORM ◆ Спецификации:  - Батерија од серијата FERM PLATFORM  - Со индик..

3,499MKD

Прикажани од 1 до 8 од вкупно 8 (1 страна/и)