Акумулаторски ударни дупчалки

Акумулаторска ударна дупчалка (Brushless Motor) 20V - 2.0Ah  (две батерии)

Акумулаторска ударна дупчалка (Brushless Motor) 20V - 2.0Ah (две батерии)

◆ Спецификации:  - Напон на полначот: 100-240V, 50/60Hz  - Напон на акумулаторот: 20V Li-..

9,999MKD

Акумулаторска ударна дупчалка 20V - 2.0Ah PRO (две батерии)

Акумулаторска ударна дупчалка 20V - 2.0Ah PRO (две батерии)

◆ Спецификации:  - Напон на полначот: 100-240V~, 50-60Hz, 50W  - Напон на акумулаторот: ..

11,999MKD

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)