Акумулаторски дупчалки

Акумулаторска дупчалка 12V - 1.5Ah (две батерии)

Акумулаторска дупчалка 12V - 1.5Ah (две батерии)

◆ Спецификации: - Напон на полначот: 100-240V, 50/60Hz- Напон на акумулаторот: 12V Li-lon..

4,499MKD

Акумулаторска дупчалка 16V - 1.5Ah (една батерија)

Акумулаторска дупчалка 16V - 1.5Ah (една батерија)

◆ Спецификации: - Напон на полначот: 220V, 50/60Hz          ..

2,999MKD

Акумулаторска дупчалка 18V - 1.5Ah (две батерии)

Акумулаторска дупчалка 18V - 1.5Ah (две батерии)

◆ Спецификации: - Напон на полначот: 100-240V, 50/60Hz- Напон на акумулаторот: 18V Li-lon..

5,999MKD

Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0Ah PRO (две батерии)

Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0Ah PRO (две батерии)

◆ Спецификации:- Напон на полначот: 230-240V, 50Hz- Напон на акумулаторот: 20V Li-lon (2.0Ah)- Брзин..

11,999MKD

Акумулаторска дупчалка 20V (без батерија)

Акумулаторска дупчалка 20V (без батерија)

FERM PLATFORM ◆ Спецификации:  - Максимален вртежен момент: 45Nm  - Брзина на празен..

2,499MKD

Прикажани од 1 до 5 од вкупно 5 (1 страна/и)