Акумулаторски аголни брусилки

Акумулаторска аголна брусилка 20V-115mm (без батерија)

Акумулаторска аголна брусилка 20V-115mm (без батерија)

FERM PLATFORM ◆ Спецификации: - Дијаметар на дискот: Ø 115 mm - Брзина на празен од: 8.000/mi..

3,999MKD

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)