БАТЕРИСКИ АЛАТИ

Батериски алати од Холандскиот бренд #FERM

☎️ 078 204 142


Подобри го барањето

Акумулаторски одвртувач 3.6V - 1.3Ah

Акумулаторски одвртувач 3.6V - 1.3Ah

◆ Спецификации- Напон на полначот: 100-240V, 50/60Hz- Напон на акумулаторот: 3.6V Li-lon (1.3Ah..

2,299MKD

Акумулаторски одвртувач 4V - 1.5Ah

Акумулаторски одвртувач 4V - 1.5Ah

◆ Спецификации:- Напон на полначот: 100-240V, 50/60Hz- Напон на акумулаторот: 4V Li-lon (1.5Ah)- Мак..

1,999MKD

Акумулаторска дупчалка 12V - 1.5Ah (две батерии)

Акумулаторска дупчалка 12V - 1.5Ah (две батерии)

◆ Спецификации: - Напон на полначот: 100-240V, 50/60Hz- Напон на акумулаторот: 12V Li-lon..

5,499MKD

Акумулаторска дупчалка 16V - 1.5Ah (една батерија)

Акумулаторска дупчалка 16V - 1.5Ah (една батерија)

◆ Спецификации: - Напон на полначот: 220V, 50/60Hz          ..

3,499MKD

Акумулаторска дупчалка 18V - 1.5Ah (две батерии)

Акумулаторска дупчалка 18V - 1.5Ah (две батерии)

◆ Спецификации: - Напон на полначот: 100-240V, 50/60Hz- Напон на акумулаторот: 18V Li-lon..

6,499MKD

Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0Ah PRO (две батерии)

Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0Ah PRO (две батерии)

◆ Спецификации:- Напон на полначот: 230-240V, 50Hz- Напон на акумулаторот: 20V Li-lon (2.0Ah)- Брзин..

12,999MKD

Акумулаторска ударна дупчалка (Brushless Motor) 20V - 2.0Ah  (две батерии)

Акумулаторска ударна дупчалка (Brushless Motor) 20V - 2.0Ah (две батерии)

◆ Спецификации:  - Напон на полначот: 100-240V, 50/60Hz  - Напон на акумулаторот: 20V Li-..

11,999MKD

Акумулаторска ударна дупчалка 20V - 2.0Ah PRO (две батерии)

Акумулаторска ударна дупчалка 20V - 2.0Ah PRO (две батерии)

◆ Спецификации:  - Напон на полначот: 100-240V~, 50-60Hz, 50W  - Напон на акумулаторот: ..

11,999MKD

Акумулаторски ударен одвртувач 18V - 4.0Ah (една батерија)

Акумулаторски ударен одвртувач 18V - 4.0Ah (една батерија)

◆ Спецификации:  - Напон на полначот: 100-240V, 50/60Hz  - Напон на акумулаторот: 18V Li..

14,999MKD

Акумулаторска дупчалка 20V (без батерија)

Акумулаторска дупчалка 20V (без батерија)

FERM PLATFORM ◆ Спецификации:  - Максимален вртежен момент: 45Nm  - Брзина на празен..

2,999MKD

Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0AH (една батерија, еден полнач во куфер)

Акумулаторска дупчалка 20V - 2.0AH (една батерија, еден полнач во куфер)

◆ Спецификации:- Максимален вртежен момент: 26Nm- Брзина на празен од 1: 0-350min.- Брзина на п..

4,999MKD

Акумулаторска аголна брусилка 20V-115mm (без батерија)

Акумулаторска аголна брусилка 20V-115mm (без батерија)

FERM PLATFORM ◆ Спецификации: - Дијаметар на дискот: Ø 115 mm - Брзина на празен од: 8.000/mi..

3,999MKD

Акумулаторска мулти алатка 20V (без батерија)

Акумулаторска мулти алатка 20V (без батерија)

FERM PLATFORM ◆ Спецификации:  - Брзина на празен од: 5.000-18.000/min - Агол на осцилац..

2,999MKD

Акумулаторска реципроцна пила 20V (без батерија)

Акумулаторска реципроцна пила 20V (без батерија)

FERM PLATFORM ◆ Спецификации:  - Брзина на празен од: 0-3.000/min  - Движење на сечи..

3,999MKD

Брз полнач 20V

Брз полнач 20V

FERM PLATFORM ◆ Спецификации: - Полнач за батерии од серијата FERM PLATFORM - Напон: 230V, 50..

899MKD

Батерија 20V - 2.0Ah

Батерија 20V - 2.0Ah

FERM PLATFORM ◆ Спецификации:  - Батерија од серијата FERM PLATFORM  - Со индикат..

2,499MKD

Батерија 20V - 4.0Ah

Батерија 20V - 4.0Ah

FERM PLATFORM ◆ Спецификации:  - Батерија од серијата FERM PLATFORM  - Со индик..

3,499MKD

Прикажани од 1 до 17 од вкупно 17 (1 страна/и)