Дигалки

Хидраулична шише дигалка - Max 2000kg

Хидраулична шише дигалка - Max 2000kg

Хидраулична шише дигалка - Max 2000kg FERM - JBM1001   Спецификации Максимална т..

1,499MKD

Хидраулична дигалка - Max 2000KG FERM TJM1008

Хидраулична дигалка - Max 2000KG FERM TJM1008

СпецификацииМакс.подигање 2.000kgМин.висина 135mmМакс.висина 356mmВисина на подигање 221mm&nbs..

2,999MKD

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)