Ударни дупчалки

Ударна дупчалка 550W FERM PDM1051

Ударна дупчалка 550W FERM PDM1051

Спецификации Напон                      ..

2,099MKD

Ударна дупчалка 800W

Ударна дупчалка 800W

Ударна дупчалка 800W FERM PDM1052 Спецификации  • Напон 220-240V, 50/60Hz  •&n..

2,399MKD

Ударна дупчалка 710W

Ударна дупчалка 710W

УДАРНА ДУПЧАЛКА 710W FERM PDM1049P ◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz- Моќн..

2,799MKD

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)