Рачни циркулари

Рачни циркулари


ПРЕЦИЗНА РАЧНА ЦИРКУЛАРНА ПИЛА 500W FERM CSM1043

ПРЕЦИЗНА РАЧНА ЦИРКУЛАРНА ПИЛА 500W FERM CSM1043

СпецификацииНапон              ..

5,499MKD

РАЧНА ЦИРКУЛАРНА ПИЛА 1200W - 185mm FERM CSM1039

РАЧНА ЦИРКУЛАРНА ПИЛА 1200W - 185mm FERM CSM1039

СпецификацииНапон              ..

3,999MKD

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)