Комбинирани чекани - Хилти

Комбиниран чекан 850W FERM HDM1028

Комбиниран чекан 850W FERM HDM1028

Спецификации Напон             ..

5,499MKD

Комбиниран чекан 1500W FERM HDM1037

Комбиниран чекан 1500W FERM HDM1037

СпецификацииНапон              ..

6,999MKD

Прикажани од 1 до 2 од вкупно 2 (1 страна/и)