Електрични алати

Електрични алати

Подобри го барањето

Ударна дупчалка 550W FERM PDM1051

Ударна дупчалка 550W FERM PDM1051

Спецификации Напон                      ..

2,099MKD

Ударна дупчалка 800W

Ударна дупчалка 800W

Ударна дупчалка 800W FERM PDM1052 Спецификации  • Напон 220-240V, 50/60Hz  •&n..

2,399MKD

Ударна дупчалка 710W

Ударна дупчалка 710W

УДАРНА ДУПЧАЛКА 710W FERM PDM1049P ◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz- Моќн..

2,799MKD

Комбиниран чекан 850W FERM HDM1028

Комбиниран чекан 850W FERM HDM1028

Спецификации Напон             ..

5,499MKD

Комбиниран чекан 1500W FERM HDM1037

Комбиниран чекан 1500W FERM HDM1037

СпецификацииНапон              ..

6,999MKD

Аголна брусилка 500W - 115mm

Аголна брусилка 500W - 115mm

Спецификации Напон: 230-240V, 50HzМоќност: 500WДијаметар: 115mmБрз.празен од: 11.000/min.Навој..

1,799MKD

Аголна брусилка 850W - 125mm

Аголна брусилка 850W - 125mm

АГОЛНА БРУСИЛКА 850W - 125mm FERM AGM1087 ◆ Спецификации - Напон: 230-240V, 50Hz..

1,999MKD

Аголна брусилка 2500W - 230mm

Аголна брусилка 2500W - 230mm

Аголна брусилка 2500W - 230mm FERM AGM1088 Спецификации           ..

4,799MKD

Убодна пила 570W

Убодна пила 570W

Убодна пила 570W FERM JSM1023  Спецификации • Напон 230-240V, 50Hz  • Моќност 570W • Б..

2,499MKD

Убодна пила 710W

Убодна пила 710W

Убодна пила 710W FERM JSM1014 Спецификации • Напон: 230-240V, 50Hz • Моќност: 710W • Брзин..

3,099MKD

Реципрочна пила FERM RSM1019

Реципрочна пила FERM RSM1019

Реципрочната пила FERM RSM1019 е идеална реципрочна пила за најразновидните пиларски задачи во и ок..

3,999MKD

ПРЕЦИЗНА РАЧНА ЦИРКУЛАРНА ПИЛА 500W FERM CSM1043

ПРЕЦИЗНА РАЧНА ЦИРКУЛАРНА ПИЛА 500W FERM CSM1043

СпецификацииНапон              ..

5,499MKD

РАЧНА ЦИРКУЛАРНА ПИЛА 1200W - 185mm FERM CSM1039

РАЧНА ЦИРКУЛАРНА ПИЛА 1200W - 185mm FERM CSM1039

СпецификацииНапон              ..

3,999MKD

Отсекувач на канали 1700W - 125mm FERM WSM1009

Отсекувач на канали 1700W - 125mm FERM WSM1009

СпецификацииНапон              ..

9,999MKD

Отсекувач на канали 1600W - 150MM FERM WSM1008

Отсекувач на канали 1600W - 150MM FERM WSM1008

СпецификацииНапон              ..

12,999MKD

Мешалка за боја и маси FERM PMM1006

Мешалка за боја и маси FERM PMM1006

Мешалката за боја и маси FERM PMM1006 има моќност од 1400 вати, има мек старт и 2 Брз..

5,999MKD

Вибрациона брусилка FERM PSM1024

Вибрациона брусилка FERM PSM1024

Вибрационата брусилка FERM PSM1024 има моќност од 180W. Овозможува прецизно работење со една или дв..

1,999MKD

Ексцентрична брусилка  430W FERM ESM1010

Ексцентрична брусилка 430W FERM ESM1010

СпецификацииНапон              ..

2,999MKD

Трачна брусилка FERM BSM1024

Трачна брусилка FERM BSM1024

СпецификацииНапон              ..

4,499MKD

РЕНДЕ 650W FERM PPM1010

РЕНДЕ 650W FERM PPM1010

СпецификацииНапон                        ..

3,999MKD

ГЛОДАЛКА 1200W FERM PRM1021

ГЛОДАЛКА 1200W FERM PRM1021

СпецификацииНапон                       ..

4,999MKD

МАСА ЗА КОНТУРНА ГЛОДАЛКА FERM PRA1011

МАСА ЗА КОНТУРНА ГЛОДАЛКА FERM PRA1011

СпецификацииНапон              ..

6,999MKD

БИСКВИТАРКА 900W FERM BJM1009

БИСКВИТАРКА 900W FERM BJM1009

СпецификацииНапон              ..

5,999MKD

МУЛТИ АЛАТКА 280W FERM OTM1005

МУЛТИ АЛАТКА 280W FERM OTM1005

СпецификацииНапон              ..

3,999MKD

Комби алатка СЕТ 160W

Комби алатка СЕТ 160W

Комби алатка СЕТ 160W FERM CTM1010 Спецификации • Напон: 230V, 50Hz • Moќност: 160W • Брзина н..

2,999MKD

Индустриски фен 2000W

Индустриски фен 2000W

Индустриски фен 2000W FERM HAM1015 Спецификации • Напон: 230-240V, 50Hz • Моќност: 2.000W • Ре..

2,199MKD

Електрична хефталка

Електрична хефталка

Електрична хефталка Max.16mm FERM ETM1004 Спецификации • Напон: 240V, 50Hz • Ширина на спајалки..

1,999MKD

Циркуларна пила за метал FERM COM1007P

Циркуларна пила за метал FERM COM1007P

Спецификации Напон             ..

13,999MKD

Полнач/Стартер за Акумулатори 6V/12V

Полнач/Стартер за Акумулатори 6V/12V

FERM BCM1020СпецификацииНапон                    &..

5,499MKD

Прикажани од 1 до 29 од вкупно 29 (1 страна/и)