Циркулар за сечење плочки

ЦИРКУЛАР ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ 600W - 180mm

ЦИРКУЛАР ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ 600W - 180mm

Спецификации: Напон: 230V, 50Hz Моќност: 600W Брзина на празен од: 2.950/min. Регулација на маса..

4,999MKD

Прикажани од 1 до 1 од вкупно 1 (1 страна/и)