АкцииАголна брусилка + Брусни плочи

Аголна брусилка + Брусни плочи

Аголна брусилка 500W-115mm+25 Дискови за сечење инокс 115х1.0х22.23 Телефон: 078 204 142..

3,499MKD

Акумулаторски одвртувач FERM CDM1132

Акумулаторски одвртувач FERM CDM1132

Акумулаторскиот одвртувач FERM CDM1132 е пожелен за секој дом. Задачите во и околу вашиот дом ќе ста..

1,999MKD

Станица за лемење 48W

Станица за лемење 48W

СТАНИЦА ЗА ЛЕМЕЊЕ 48W FERM SGM1013 Спецификации:• Напон: 220-240V, 50/60Hz• Моќност: 48W..

2,299MKD

Убодна пила 550W

Убодна пила 550W

УБОДНА ПИЛА 550W FERM JSM1030 Спецификации:  • Напон: 230V, 50Hz • Моќност: 550W • ..

1,999MKD 2,199MKD

Акумулаторска дупчалка

Акумулаторска дупчалка

АКУМУЛАТОРСКА ДУПЧАЛКА 16V (1.5Ah) FERM CDM1134 Спецификации:  • Напон на ..

3,499MKD

Убодна пила + Батериска

Убодна пила + Батериска

СЕТ Убодна пила 550W FERM JSM1030 + Акумулаторска дупчалка 16V Li-Ion 1.5Ah..

4,699MKD 5,699MKD

Циркулар за сечење плочки 600W - 180MM

Циркулар за сечење плочки 600W - 180MM

Циркулар за сечење плочки 600W - 180MM FERM TCM1010 Спецификации: Напон: 230V, 50Hz Моќност: 60..

4,999MKD

Циркулар за сечење плочки 900W - 200mm

Циркулар за сечење плочки 900W - 200mm

Циркулар за сечење плочки900W - 200mm FERM TCM1011Спецификации Напон: 230V, 50Hz Моќност: 900W Бр..

6,999MKD

Комби алатка СЕТ 160W

Комби алатка СЕТ 160W

Комби алатка СЕТ 160W FERM CTM1010 Спецификации • Напон: 230V, 50Hz • Moќност: 160W • Брзина н..

2,999MKD

Прикажани од 1 до 9 од вкупно 9 (1 страна/и)