ПНЕВМАТСКИ АЛАТИ

Пневматска хефталка FERM ATM1042

Пневматска хефталка FERM ATM1042

◆ Спецификации: - Работен притисок: 4-7 bar - Должина на спајалки: 12-25mm - Ши..

2,599MKD

Пневматска игличарка/хефталка FERM ATM1051

Пневматска игличарка/хефталка FERM ATM1051

◆ Спецификации: - Работен притисок: 4-7 bar - Должина на спајалки: 16-40mm ..

2,999MKD

Ударен одвртувач/завртувач FERM ATM1043

Ударен одвртувач/завртувач FERM ATM1043

◆ Спецификации:  - Работен притисок: 6.3 bar  - Брзина на празен од: 7.000/min.  -..

3,499MKD

Пневматски пиштол за фарбање, горна чашка FERM ATM1039

Пневматски пиштол за фарбање, горна чашка FERM ATM1039

◆ Опис: - Капацитет на контејнерот: 400cc - Млазница: 1.5mm - Лесно повторно полнење-..

999MKD

Пневматски пиштол за фарбање, долна чашка FERM ATM1040

Пневматски пиштол за фарбање, долна чашка FERM ATM1040

◆ Опис: - Капацитет на контејнерот: 750cc - Млазница: 1.5mm - Лесно повторно полнење-..

1,199MKD

БАТЕРИСКИ АЛАТИ

Акумулаторски одвртувач 3.6V (1.3Ah) FERM CDM1132

Акумулаторски одвртувач 3.6V (1.3Ah) FERM CDM1132

Акумулаторскиот одвртувач FERM CDM1132 е пожелен за секој дом. Задачите во и околу вашиот дом ќе ста..

1,999MKD

Акумулаторски одвртувач 4V (1.5Ah) FERM CDM1135

Акумулаторски одвртувач 4V (1.5Ah) FERM CDM1135

Акумулаторски одвртувач 4V (1.5Ah) FERM CDM1135 ◆ Спецификации:• Напон на полначот: 100-240V..

1,499MKD 1,999MKD

Акумулаторска дупчалка 12V (1.5Ah) FERM CDM1119

Акумулаторска дупчалка 12V (1.5Ah) FERM CDM1119

Акумулаторска дупчалка12V (1.5Ah) FERM CDM1119 Спецификации: • Напон на полначот: 10..

3,999MKD

Акумулаторска дупчалка 16V (1.5Ah)  FERM CDM1134

Акумулаторска дупчалка 16V (1.5Ah) FERM CDM1134

АКУМУЛАТОРСКА ДУПЧАЛКА 16V (1.5Ah) FERM CDM1134 Спецификации:  • Напон на ..

2,999MKD 3,499MKD

Акумулаторска дупчалка 18V (1.5Ah) FERM CDM1120

Акумулаторска дупчалка 18V (1.5Ah) FERM CDM1120

АКУМУЛАТОРСКА ДУПЧАЛКА 18V (1.5Ah) FERM CDM1120 Спецификации: • Напон на полначот: 100-24..

5,499MKD

Акумулаторска дупчалка 18V (2.0Ah) FERM CDM1122P

Акумулаторска дупчалка 18V (2.0Ah) FERM CDM1122P

АКУМУЛАТОРСКА ДУПЧАЛКА 18V (2.0Ah) FERM CDM1122P ◆ Спецификации:• Напон на полначот: 230-240V, 50..

10,999MKD

УБОДНИ ПИЛИ

Убодна пила 570W FERM JSM1023

Убодна пила 570W FERM JSM1023

Спецификации:  - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 570W- Брзина на празен од: 500-3.000/mi..

2,499MKD

Убодна пила 710W FERM JSM1014

Убодна пила 710W FERM JSM1014

Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 710W - Брзина на празен од: 800-3.00..

3,099MKD

Убодна пила 750W FERM JSM1025P

Убодна пила 750W FERM JSM1025P

Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz - Моќност: 750W - Брзина на празен од: 500-3.00..

7,999MKD

АГОЛНИ БРУСИЛКИ

Аголна брусилка 500W - 115mm

Аголна брусилка 500W - 115mm

◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz- Моќност: 500W- Дијаметар: 115mm- Брзина на празен..

1,799MKD

Аголна брусилка 850W - 125mm

Аголна брусилка 850W - 125mm

АГОЛНА БРУСИЛКА 850W - 125mm FERM AGM1087 ◆ Спецификации - Напон: 230-240V, 50Hz..

1,999MKD

Аголна брусилка 2500W - 230mm

Аголна брусилка 2500W - 230mm

Аголна брусилка 2500W - 230mm FERM AGM1088 Спецификации           ..

4,799MKD

ЕЛЕКТРИЧНИ ДУПЧАЛКИ (БОРМАШИНИ)

Ударна дупчалка 550W FERM PDM1051

Ударна дупчалка 550W FERM PDM1051

Ударна дупчалка550WFERM PDM1051Спецификации: • Напон: 220-240V, 50/60Hz• Моќност: 550W• Бр..

2,099MKD

Ударна дупчалка 800W FERM PDM1052

Ударна дупчалка 800W FERM PDM1052

Ударна дупчалка800W FERMPDM1052 Спецификации:  • Напон: 220-240V, 50/60Hz • Мо..

2,399MKD

Ударна дупчалка 710W FERM PDM1049P

Ударна дупчалка 710W FERM PDM1049P

УДАРНА ДУПЧАЛКА 710W FERM PDM1049P ◆ Спецификации: - Напон: 230-240V, 50Hz- Моќн..

2,799MKD

ЕЛЕКТРИЧНИ ЧЕКАНИ (ХИЛТИ)

Комбиниран чекан 850W FERM HDM1028

Комбиниран чекан 850W FERM HDM1028

Спецификации Напон             ..

5,499MKD

Комбиниран чекан 1500W FERM HDM1037

Комбиниран чекан 1500W FERM HDM1037

СпецификацииНапон              ..

6,999MKD

РАЧНИ ЦИРКУЛАРИ

РАЧНА ЦИРКУЛАРНА ПИЛА 1200W - 185mm FERM CSM1039

РАЧНА ЦИРКУЛАРНА ПИЛА 1200W - 185mm FERM CSM1039

СпецификацииНапон              ..

3,999MKD

ПРЕЦИЗНА РАЧНА ЦИРКУЛАРНА ПИЛА 500W FERM CSM1043

ПРЕЦИЗНА РАЧНА ЦИРКУЛАРНА ПИЛА 500W FERM CSM1043

СпецификацииНапон              ..

5,499MKD

ГАРДЕН АЛАТИ И ПЕРАЧИ ПОД ПРИТИСОК

Перач под притисок 110Bar

Перач под притисок 110Bar

Перач под притисок 1400W - 110Bar FERM GRM1022 Спецификации:  ◆ Напон: 220-240V˜, 50/60Hz ..

4,999MKD 5,999MKD

Перач под притисок 170Bar

Перач под притисок 170Bar

ПЕРАЧ ПОД ПРИТИСОК 2200W - 170Bar  FERM GRM1026  Спецификации: ◆ Напон: 220-2..

11,999MKD

Електрична косилка

Електрична косилка

Електрична косилка  1100W - 320mm  FERM LMM1011 Спецификации: ◆ Напон: 230V˜, 50Hz..

4,999MKD

Електрична дувалка/всисувач

Електрична дувалка/всисувач

Електрична дувалка/всисувач 3000W-35lit FERM LBM1009Спецификации: ◆ Напон: 220-240V˜, 50/6..

2,999MKD

Електрични ножици

Електрични ножици

Електрични ножици 550W - 510mm FERM HTM1003 Спецификации: ◆ Напон: 220-240V˜, 50/60Hz ◆ Моќност..

2,999MKD

Електричен тример

Електричен тример

Електричен тример 350W - 250mm FERM GTM1002 Спецификации: ◆ Напон: 220-240V˜, 50/60Hz ◆ Моќност..

1,999MKD

Конец за тример

Конец за тример

Конец за тример FERM GTA1001 1.2mm x 6m за GTM1002..

199MKD